Silvasoft update – Januari 2024

Bij deze informeren we u weer over de laatste wijzigingen in de Silvasoft bedrijfssoftware. Oude nieuwsberichten teruglezen? Bekijk dan alle nieuwsberichten. Altijd als eerste op de hoogte van software updates en nieuwtjes? Volg ons dan op LinkedInFacebook of Twitter.

Korte terugblik 2023

Allereerst een korte terugblik op 2023. In 2023..

  • Zijn er meer dan 900 feedback items van klanten afgehandeld. Dit zijn afwisselend kleine of grotere verbeteringen aan de software.
  • Hebben meer dan 10.000 nieuwe ondernemers kennis gemaakt met Silvasoft.
  • Hebben we onze grootste technische upgrade ooit uitgevoerd (meer hieronder).

Grote upgrade aan infrastructuur en backend

In 2023 is een significant deel van onze tijd geïnvesteerd in een grote upgrade van de software backend en technische infrastructuur. Door de snelle groei van afgelopen jaren en de gewenste ontwikkelingen in de toekomst, was het nodig om de grootste technische upgrade uit onze geschiedenis door te voeren. Dit is inmiddels afgerond. U ziet hooguit kleine verschillen, maar onder water is bijna alles veranderd. Hiermee zijn we in 2024 klaar om de aanhoudende groei aan te kunnen en om sneller nieuwe features te kunnen lanceren.

Doorontwikkelingen urenregistratie module

Begin vorig jaar hebben we een compleet vernieuwde urenregistratie module gelanceerd. Met tientallen nieuwe functies en een verbeterde interface. In de afgelopen maanden zijn hier nog diverse features aan toegevoegd zoals rapportages of bijvoorbeeld project- en relatiegebaseerd facturen maken vanuit urenregistraties.

Vernieuwd affiliate programma

Ons affiliate programma is vernieuwd. Kent u ondernemers en bent u enthousiast over Silvasoft? Verdien geld door andere ondernemers door te verwijzen. Lees meer op onze website.

Engelstalig

U kunt Silvasoft nu ook in het Engels gebruiken! Linksboven in de applicatie kunt u wisselen van taal. Dit is een instelling per gebruiker, ideaal dus als binnen uw onderneming verschillende talen worden gebruikt. De afgelopen maanden zijn er veel verbeteringen aan de vertalingen doorgevoerd. Het is nog niet perfect, maar wordt steeds beter!

API 

De API is flink uitgebreid. Zo kunnen nu materiaal boekingen bij projecten opgehaald worden (met alle gekoppelde gegevens), kunnen eigen velden bij relaties en producten opgehaald worden, kunnen btw-codes en grootboekrekeningen opgehaald worden en nog veel meer! Bekijk de volledige documentatie.

2024, wat nu? 

Wij zijn klaar om in 2024 de beste service te verlenen en de software nog beter en completer te maken. Een aantal dingen die op de agenda staan zijn bijvoorbeeld:

  • Peppol / elektronisch factureren
  • Verbeteringen voor accountants (rapportages, klantbeheer, enzovoorts)
  • Focus op verzoeken en ideeën vanuit het feedback portaal. Er zijn ontzettend veel goede ideeën met veel stemmen, en dit jaar zullen we hier weer veel items van oppakken.

Bedankt!

Bedankt voor het vertrouwen in Silvasoft en een gezond, ondernemend en succesvol 2024 gewenst!