Vacatures Silvasoft

Silvasoft is een SaaS oplossing voor ondernemers in Nederland en België. Onze complete oplossing wordt door duizenden ondernemers gebruikt voor het beheren van de bedrijfsadministratie. Met Silvasoft kun je boekhouden, facturen maken, voorraad beheren, uren registreren, projecten beheren, verkooptrajecten vastleggen, offertes maken, en nog veel meer!

Ons kantoor is gevestigd in Ridderkerk, op een paar minuten lopen van het gezellige centrum. Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een snelgroeiende onderneming? Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Reageer op de vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kantoor Ridderkerk

Vacature: (online) sales professional Nederland

32-40 uur

Ben jij zelfstandig, resultaatgericht en gek op sales? Kun je goed overweg met Excel en software systemen en hou je van een praatje maken? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Vacature: (freelance) sales specialist Vlaanderen

16-24 uur

We zoeken een zelfstandig (freelance) sales specialist die in Vlaanderen aan de slag gaat met de verkoop van onze bedrijfssoftware aan ondernemers en accountants.

Bekijk vacature

Vacature: Mendix developer + Managing director

32-40 uur

We zijn op zoek naar een ervaren Mendix developer met een ondernemende en leidinggevende mindset! We zijn op zoek naar iemand die de kar kan trekken en tevens actief meebouwt aan de software.

Bekijk vacature