Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Silvasoft streeft naar 100% klanttevredenheid. Niet alleen met onze gebruiksvriendelijke software, maar ook met onze support & bereikbaarheid (telefoon, chat en e-mail).

Overzicht Google reviews

Bekijk hieronder een overzicht van onze meest recente reviews.

Renato M.
Renato M.
08:24 20 Sep 23
Zeer snelle dienstverlening, veel potentieel!
Hans B.
Hans B.
14:06 05 Sep 23
Prachtig software pakket! Eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen door modules aan en uit te zetten. Intuïtieve menu‘s en mogelijkheden.Super behulpzame en vriendelijke support. Aanrader!
Ann G.
Ann G.
08:04 01 Sep 23
De support werkt geweldig , vriendelijk, snel en efficient. !Heel aangenaam
Thierry D.
Thierry D.
13:21 17 Aug 23
Het is goedkoop, je kan maandelijks betalen, maar er zijn een aantal nadelen : een aantal typische Belgische rekeningen ga je elk jaar opnieuw moeten aanmaken. Zoals vervoersonkosten, commissielonen, verblijfskosten (apart), ...Bij extra functies moet je bijbetalen, zoals het importeren van facturen uit Amazon of Bol (is een andere externe firma)Ook een boekhouder vinden die Silvasoft gebruikt willen ze jou niet geven wegens privacy redenen !Nochtans is dit bij andere firma's toch mogelijk
Stefaan V.
Stefaan V.
10:51 04 May 23
Ik ben recent overgestapt van een te duur pakket naar Silvasoft.De overdracht van gegevens is heel vlot verlopen.Wanneer ik vragen had, kreeg ik heel snel een afdoend antwoord van support.Ook bij een probleem bij BTW-aangifte (wegens verkeerde instelling door mij) hebben zij de nodige opzoekingen gedaan in mijn boekhouding en de nodige correcties achter de schermen uitgevoerd.Silvasoft, een zekere aanrader!Stefaan
Quinten D.
Quinten D.
03:25 27 Apr 23
Eerst een maand uitgeprobeerd en, zonder twijfel, nu klant geworden. Het programma wijst zichzelf uit, het is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Ik geef er al mijn aan- en verkoopfacturen in en op het einde van het kwartaal rolt mijn BTW-aangifte eruit. Makkelijker kan niet!
Patrick Van V.
Patrick Van V.
15:22 05 Apr 23
Duidelijk, prettig en simpel in gebruik, hier kan iedereen meewerken.Ook de support is erg prettig, snel reactie en goede support, nemen de tijd voor je.Kortom een echte aanrader
Davy M.
Davy M.
08:00 05 Apr 23
Zeer praktisch boekhoudprogramma. Heel overzichtelijk. Het enigste minpunt is dat het gemakkelijk zou zijn dat je met shortcuts (ctrl+...) en door door te ´enteren´ gemakkelijker een nieuw document ingeeft.
Setia Total S.
Setia Total S.
14:03 29 Mar 23
Geweldig boekhoud programma , ook prijstechnisch super.Alle koppelingen die je nodig hebt , naar bank boekhouder enz zitten hierin , ook een super goede support, goede uitleg met you tube filmpjes , kortom gewoon doen
Stanceparts
Stanceparts
10:32 24 Mar 23
Echt verassend hoe gebruiksvriendelijk dit programma is, en echt voor een hele eerlijke prijs.
Kenny M.
Kenny M.
15:16 27 Feb 23
Zeer tevreden over de product- en voorraadbeheer module.Uitgebreide standaard functies, uitbreidbaar dmv add-ons, gekoppeld aan een intuïtieve navigatie zorgen voor een totaalpakket dat in alle behoeften voorziet en toch zeer eenvoudig is in gebruik.
Dominique G.
Dominique G.
11:18 17 Feb 23
Zeer tevreden van deze gebruiks- en budget vriendelijke software met perfecte support service.
Jan C.
Jan C.
15:23 16 Feb 23
zeer degelijk programma.Ik ben grote fan van de modulariteit en de prijzen-politiek.Ook de insteek dat de boekhouding is van degene die betaalt, vind ik een groot pluspunt tov de pakketten die de klant wel laten betalen; maar dat "de data" van de boekhouder is.Ik mis wel nog enkele belangrijke mogelijkheden qua automatische verwerking.Maar de support en het opvolgen van vragen en opmerking is zéér kort op de bal.Dus wie weet is kortelings weer een en ander een pak beter. Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd...
Ashwin J.
Ashwin J.
22:15 25 Jan 23
Zeer fijn contact zowel per telefoon of per mail.Professioneel systeem waar je een mooie en Professionele uitstraling kan geven voor je bedrijf.
Jan van der H.
Jan van der H.
06:32 20 Jan 23
Gebruiksvriendelijk, compleet en makkelijk aan te leren. Persoonlijk moet ik wel wennen aan het afpunten van de bankmutaties. Maar voor kleine zelfstandige prima pakket.
Beau L.
Beau L.
20:41 16 Jan 23
Geschikt voor elk bedrijfstype, vooral de orderbevestigingen en pakbonnen functie zijn een must. Het is zeer universeel, alles kan naar eigen wens worden ingesteld.
Stijn R.
Stijn R.
17:27 11 Jan 23
De boekhoudsoftware werkt bijzonder intuïtief, de instellingen zijn zeer eenvoudig te wijzigen, het inboeken gaat zeer snel. Tot op heden nog geen enkele keer de handleiding nodig gehad. Kortom, een heel performant programma voor een lage prijs.
Thuvarakan Sinnadurai V.
Thuvarakan Sinnadurai V.
21:30 10 Jan 23
De beste bedrijf software waar ik ooit in hebt gewerkt voor en ook nog betaalbaar ik raad dit bedrijf zeker aan vooral voor kleine bedrijven en voor zzp’ers.
Geert B.
Geert B.
13:15 10 Jan 23
Nog maar net begonnen met deze software en zeer tevreden, zeer correcte prijszetting. Snelle reactie van support! Zeker een aanrader.
Cédric S.
Cédric S.
15:00 09 Jan 23
Zeer gebruiksvriendelijk en een goede en snelle klantenservice
Luc S.
Luc S.
17:04 21 Dec 22
Pas gestart dus nog niet alles doorlopen. Lijkt zeer geschikt voor onze kleine vzw. Vooral de duidelijke handleiding maakt de opstart gemakkelijk.
jonas van O.
jonas van O.
17:22 12 Dec 22
sinds kort gebruik ik de tools voor mijn magazijnbeheer zeer tevreden van het product.
Mohammed E.
Mohammed E.
11:21 06 Dec 22
Super handig en gebruiksvriendelijk software. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik top!!
Imre V.
Imre V.
07:51 06 Dec 22
Was gebruiker van Kleisteen maar na lang zoeken uiteindelijk Silvasoft gevonden. Een zeer compleet boekhoudprogramma voor een zeer nette prijs en modulair af te nemen. Al reeds enkele keren contact gehad met support en je wordt snel en vakkundig geholpen. Ze hebben een feedback en ideeen portal waar je eventuele wensen of ideeen kunt achterlaten. Met regelmaat zullen ze de meest gestemde ideeën meenemen in hun software ontwikkelingen. Hoe mooi is dat! Ben momenteel bezig met de migratie van mijn boekhouding naar Silvasoft en ben meer dan enthousiast. Per 1 januari 2023 ga ik volledig over naar Silvasoft en zal een hele verademing zijn.
Gaby U.
Gaby U.
14:08 04 Nov 22
goed geprijsd tov van andere aanbieders van boekhoudsoftware. Het systeem is compleet en werkt eenvoudig en bij vragen goed en snel te bereiken helpdesk.
Sander N.
Sander N.
08:25 31 Oct 22
Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke business software.In tegenstelling tot andere software ook prijsvriendelijk.Ideaal voor mij als groeiende slotenmaker. Het is erg gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen aan je productenlijst om zo het maken van offertes vlotter te laten verlopen.Nog eens bedankt Dennis en Patrick voor de ondersteuning.
Renzo G.
Renzo G.
18:04 26 Oct 22
Na lange zoektocht voor een goed boekhoudprogramma op Silvasoft gestoten. Die bleek meer dan dat te zijn. Totaaloplossing voor alle soorten bedrijven en. Handig om zelf de boekhouding te kunnen doen waardoor ik de kosten van een boekhouder bespaar!
Ineke van R.
Ineke van R.
12:30 26 Oct 22
Gebruik Silvasoft sinds kort voor mijn zakelijke voorraadadministratie. Werkt vooralsnog prima en is niet duur.
ryan D.
ryan D.
15:16 19 Oct 22
Perfecte software voor een beginnend bedrijf. Alles is direct duidelijk en wijst zich zelf uit.
Niek G.
Niek G.
15:04 10 Oct 22
Zeer interessante optie wanneer je de boekhouding in eigen beheer wil gaan voeren en kan uitbreiden met andere pakketten. Heel duidelijk intuïtief systeem met goede video tutorials. Nog niet lang klant maar ik ben alvast fan !
Sandigas E.
Sandigas E.
20:16 03 Oct 22
Silvasoft biedt een heel uiteenlopend pakket aan. Voor ieder wat wils. Ze zijn ook enorm behulpzaam.
Lieselore N.
Lieselore N.
18:12 29 Sep 22
Het programma is handig en gebruiksvriendelijk!Het biedt ook veel aan qua mogelijkheden.
Stephanie R.
Stephanie R.
07:24 28 Sep 22
Heel gebruiksvriendelijke software. De helpdesk is steeds vlot bereikbaar voor vragen, zeker een aanrader.
Dennis V.
Dennis V.
19:12 27 Sep 22
Christophe V.
Christophe V.
15:10 20 Sep 22
Patrick H.
Patrick H.
09:27 25 Aug 22
Frans J.
Frans J.
15:02 16 Aug 22
Ik heb lang gezocht, maar dit lijkt eindelijk een systeem wat het belangrijkste deel van een door mijzelf ontwikkeld systeem kan vervangen. Eenvoudig te implementeren en vlotte respons bij vragen.
Davide T.
Davide T.
16:05 26 Jul 22
Pjotr M.
Pjotr M.
18:59 25 Jul 22
Prima interface en duidelijke menu-structuren. Binnen no-time data geïmporteerd en verwerkt.
Kleurcompany Z.
Kleurcompany Z.
08:45 19 Jul 22
No nonsens admin pakket voor de beginner en gevorderden. Veel features voor weinig geld. Top💪

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

MOGELIJKHEDEN VAN SILVASOFT

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Hieronder ziet u een overzicht van alle modules die we aanbieden. Onze krachtige en complete software ondersteunt vrijwel alle bedrijfsprocessen. U kunt op elk moment modules zelf in- of uitschakelen.