Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Silvasoft streeft naar 100% klanttevredenheid. Niet alleen met onze gebruiksvriendelijke software, maar ook met onze support & bereikbaarheid (telefoon, chat en e-mail).

Overzicht Google en Facebook reviews

Bekijk hieronder een overzicht van onze meest recente reviews.

Silvasoft
4.7
Gebaseerd op 119 beoordelingen
Cristina V.
Cristina V.
13:40 13 Jan 22
We zijn ongeveer een maand dit boekhoudpakket aan het gebruiken en is enorm handig in gebruik. Een volwaardige en uitgebreide software...een echte aanrader!
Benny M.
Benny M.
08:06 07 Jan 22
Top boekhouding pakket, met intuïtieve interface. Een aanrader.
Celina Fijen H.
Celina Fijen H.
15:18 03 Jan 22
Makkelijk programma, ik kreeg goeie ondersteuning bij de lay-out en is nu precies hoe ik t hebben wil!! Geweldige service, lekker snel en duidelijk! Bedankt Silversoft!!
Samantha B.
Samantha B.
21:14 29 Dec 21
Fijn boekhoud programma. Zelf net gestart ermee. Heb af en toe wat hulp nodig. Maar is verder vrij duidelijk!
Delaere N.
Delaere N.
19:05 28 Dec 21
Heel handige software. Eenvoudig en makkelijk boekhoudprogramma om mee te werken. Alles is voor handen voor uw dubbele boekhouding, btw verplichtingen, opmaken van de balans & exploitatierekening en voorbereiding voor de jaarrekening. Silvasoft is zeker en vast een aanrader.
Lode V.
Lode V.
17:58 27 Dec 21
Amber de W.
Amber de W.
13:29 21 Dec 21
Fijn en overzichtelijk programma met een duidelijke kennisbank
Annick De K.
Annick De K.
17:02 01 Dec 21
Heel goed pakket. Ik doe er helemaal zelfstandig de boekhouding van mijn bv mee. De helpdesk is schitterend! Op 1 2 3 krijg je antwoord op al je vragen. Ook de online help is zeer goed uitgewerkt.
Sophie B.
Sophie B.
08:33 26 Nov 21
Handig om zelf je boekhouding te doen! Ook vind je heel veel uitleg op de website. Toch nog vragen? Dan kan je heel snel telefonisch terecht bij de medewerkers. Enig minpuntje: je kan bij bepaalde kosten niet aanduiden hoeveel procent het voor privé-gebruik is en hoeveel voor je bedrijf.
Cindy D.
Cindy D.
08:35 22 Nov 21
Kevin V.
Kevin V.
08:33 25 Oct 21
Yarne W.
Yarne W.
12:47 09 Oct 21
Heel gemakkelijk en handige software, voor een heel correcte prijs. Werken er heel graag mee en spaart veel tijd uit. Betere prijs/kwaliteit vind je niet rap... Kan het alleen aanraden.
Sylvie F.
Sylvie F.
04:10 08 Oct 21
Als zelfstandige ondernemer is je eigen boekhouding doen echt boeiend, ik doe deze ook voor mijn echtgenoot en ondersteun andere ondernemers bij de financiële administratie.Na het testen en gebruiken van andere programma’s heb ik de overstap volledig gemaakt naar Silvasoft. Prijs is ontzettend gunstig en de kwaliteit verbazend goed. De helpdesk is SUPER !Altijd snel een antwoord, oplossing en hulp wanneer nodig. Hey fijne is dat ze steeds erg vriendelijk zijn. Bij het omzetten heb ik zoveel hulp gehad van Patrick 🙏🏻Heel tevreden van Silvasoft ! .
Elfi D.
Elfi D.
18:25 07 Oct 21
Top boekhoudsysteem voor de starter
Stefaan A.
Stefaan A.
14:32 07 Oct 21
de software is vrij eenvoudig en gebruiksvriendelijk; en voor die prijs ga je sowieso niets beter vinden. Wat mij betreft een aanrader.
Rene V.
Rene V.
07:49 20 Sep 21
Geweldig bedrijf!
Sander van O.
Sander van O.
10:04 20 Jul 21
Een handig pakket om fijn mee te werken, elke werknemer kan ermee werken.Ook de supportafdeling is snel en adequaat als je ze nodig heb.
Alex de H.
Alex de H.
10:09 07 May 21
Tja, waar zou ik es beginnen? Nou met de support ten eerste al; goede service/helpdesk zowel telefonisch en via de mail. Heldere en duidelijke uitleg. 2e; Het pakket zelf is duidelijk en gemakkelijk in gebruik, laat ook in het startscherm zien wat wil je doen; ik bedoel het menu Snelle Acties; prachtig, daar hou ik van, niet eerst een heel menu doorworstelen waar staat dat nou weer? 3e; Waar ik al een tijdje op zoek naar was; een voorraad telsysteem met barcodes en ook nog betaalbaar, dat is er ook, top! Gelijk mee aan de slag gegaan om es goed te tellen wat heb ik nou op voorraad? De add-on kost 15 euro in de maand, echter je bespaart er heel veel tijd mee. Alleen nog een kassamodule erbij en ik ben helemaal gelukkig!
Peter B.
Peter B.
11:56 23 Apr 21
Net gestart en zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de module boekhouden. Ook ben ik zeer tevreden met de support en dat ik mijn proefperiode kon verlengen.
henk M.
henk M.
11:08 23 Apr 21
Michel D.
Michel D.
10:00 23 Apr 21
Ik ben uitermate tevreden over de programma's van Silvasoft en in het bijzonder over de help-desk. Geen vraag is te veel of te moeilijk en wordt onmiddellijk beantwoord. Alles werkt perfect en is overzichtelijk. Bovendien zijn de tarieven heel concurrentieel.
Inge A.
Inge A.
09:59 23 Apr 21
Vakantiewoning Op 't B.
Vakantiewoning Op 't B.
05:11 20 Apr 21
Het boekhoud- en facturatiepakket voldoet 100% aan mijn verwachtingen. In het begin had ik wat problemen maar dankzij de vlotte en correcte ondersteuning ben ik er nu mee weg.
hafid
hafid
12:23 08 Apr 21
Vriendelijk en betrouwbare eigenaar.
Monique S.
Monique S.
15:09 25 Jan 21
Het hele pakket is top ! Makkelijk inrichten en verwerken. En bij vragen supersnel bericht en altijd even vriendelijk geholpen !
Mathias R.
Mathias R.
09:37 24 Jan 21
Ben sinds vorig jaar met Silvasoft aan de slag en vind het zeer gebruiksvriendelijke overzichtelijke software, ook als je vragen hebt worden deze razendsnel beantwoord en de prijs is ook prima voor de startende ondernemers! Zeer tevreden over! Raad het absoluut aan! :-)
De Mille en Patje On L.
De Mille en Patje On L.
20:03 22 Jan 21
Heb de proefperiode achter de rug. Het programma werkt in één richting. bankverrichtingen openen geen openstaande transacties welke kunnen worden afgepunt, alleen facturen. Een probleem bij vooruitbetalingen die moeten worden geboekt alvorens het factuur word afgeleverd. Belgisch boekhouden. Geen transferten module voor gebruik van de transfertenrekening. Transferten tussen financiële rekeningen openen geen openstaande transactie met de betreffende bank- of kasboeken en welke kunnen worden afgepunt. Men moet dat allemaal zelf opvolgen en op wachtrekeningen boeken. Geen balans transferten. Voldoet in feite niet aan de Belgische boekhoudkundige normen. Geld dat het bedrijf heeft verlaten wordt niet gelinkt met een leverancier indien geen factuur. Er kan rechtstreeks op de leveranciersrekening en de klantenrekening worden geboekt zonder een leverancier of klantrekening aan te duiden. Voor de rest een mooi opgezet programma. Nog wat werk aan voor gebruik in België. Indien de tekortkomingen kunnen worden omzeild of men heeft het niet nodig best bruikbaar. Daar het meer dan een maand geleden is is het mogelijk dat intussen reeds verbeteringen werden uitgevoerd. Denk er over na om het te gaan gebruiken maar het zal aanpassing vergen. Voor de prijs moet je het niet laten. Hopen dat dat zo blijft eens men er afhankelijk van is.
Aithra C.
Aithra C.
10:52 21 Jan 21
Dit programma is modern, handig in gebruik en zeer overzichtelijk. Ook wanneer je vragen hebt, staat de servicedienst onmiddellijk klaar om deze snel te beantwoorden. Silvasoft is echt een aanrader voor kleine zelfstandigen.
Hay J.
Hay J.
11:10 19 Jan 21
Wij zijn eind vorig jaar gestart met Silvasoft en na de proefperiode hebben we besloten om helemaal over te stappen naar Silvasoft. Vanzelfsprekend wennen en veel vragen, maar Silvasoft ondersteund goed en snel. We krijgen steeds meer zicht in onze organisatie en de resultaten. Nu al geen spijt meer van deze beslissing.😄
Frederik V.
Frederik V.
18:32 14 Jan 21
Na drie jaar ploeteren met een eigen boekhoudprogramma (Expert-M) de sprong gewaagd naar Silvasoft. De prijs staat in verhouding tot mijn activiteit: ik gebruik enkel boekhouding. Concurrenten zijn veel duurder terwijl Silvasoft heel vlot werkt (itt bijvoorbeel de proefversie van Exact); ook op een oude Macbook. De overgang liep wel niet over een leien dakje — door slechte export-mogelijkheden van oud pakket — maar met veel koffie en vooral dankzij de snelle en degelijke hulp van Andreas is alles relatief recht getrokken. (Jawel: je krijgt een persoonlijke assistent bij de transfert!) Volgend boekjaar 100% Silvasoft! Een nieuwe fan.
An H.
An H.
19:39 12 Jan 21
betaalbaar en gebruiksvriendelijke software. ook voor beginners
Stan V.
Stan V.
11:50 30 Dec 20
Heel gebruiksvriendelijke software voor ondernemers die hun boekhouding zelf willen organiseren. Tevens vind je op YouTube ook handige filmpjes van hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. De prijs is ook zeer schappelijk. Je kan kiezen voor bepaalde modules zonder dat je hoeft te betalen voor modules die je niet nodig hebt. Kortom raad ik het iedereen aan!
Marek P.
Marek P.
22:46 28 Dec 20
Een verademing!Gewoon goed programma met alles er op en eraan.Service is uitstekend, ze kijken met je mee en stellen alles op jou voorkeur in.Een ieder die het me vraagt, beveel ik Silvasoft van harte aan!
Clare
Clare
11:40 24 Dec 20
compact, krachtig, gebruiksvriendelijk! Precies wat we zoeken. Het support team is ook heel behulpzaam en antwoordt heel snel.
Mattie S.
Mattie S.
15:38 22 Dec 20
We gebruiken facturatie, boekhouden en inkoopboek van Silvasoft nu een half jaar en zijn zeer tevreden over o.a. de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van deze pakketten. De support is altijd heel vlot. Samenwerking met de accountant gaan we binnenkort implementeren , de 1e indruk van onze accountant was ook positief.
Loraine Van B.
Loraine Van B.
08:13 16 Dec 20
David C.
David C.
10:48 14 Dec 20
Zeer tevreden van de software en vooral compleet! Los van boekhouding, uitstekend voor stock, offerte en facturatie. Maar vooral zeer betaalbaar en top service team!
David C.
David C.
10:41 14 Dec 20
Silvasoft is voor mij compleet. En wat beter kan, wordt opgevolgd. Ik zie het als meer dan een boekhoudpakket... stock, offerte, facturatie, kortom multi inzetbaar. En een top support team (Dennis, Patrick,...)!
Guy D.
Guy D.
15:46 12 Dec 20
Prima pakket voor een correcte prijs !Offertes - Orders - Facturen - Boekhouding - en nog veel meer... je kiest en betaalt enkel de modules die je nodig hebt.De snelle helpdesk is een extra troef !
Glenn J. F. Hubers van A.
Glenn J. F. Hubers van A.
14:11 11 Dec 20
Uitstekend modulair pakket met goede en snelle klantenservice. Naar keuze kan je zelf je modules kiezen (aan- en uitzetten) waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Nu gratis proberen!

Dit gelieve niet in te vullen:

Er is een fout opgetreden

MOGELIJKHEDEN VAN SILVASOFT

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Hieronder ziet u een overzicht van alle modules die we aanbieden. Onze krachtige en complete software ondersteunt vrijwel alle bedrijfsprocessen. U kunt op elk moment modules zelf in- of uitschakelen.