Silvasoft neemt Offective over

Na een lange samenwerking tussen Silvasoft en Offective heeft Silvasoft begin 2019 Offective overgenomen. Op 1 februari werd de overeenkomst tussen beide organisaties gesloten. Met de overname van Offective verstevigt Silvasoft zijn positie in de markt voor administratieve software zowel in Nederland als in België.

Offective is al bijna tien jaar succesvol actief in de markt voor administratieve software en heeft daarbij in korte tijd een goede naam opgebouwd. De focus van Offective lag in deze tien jaar vooral op het bieden van betaalbare en complete administratiesoftware voor bedrijven. Een visie die volledig aansluit bij Silvasoft! Na de overname is besloten om alle Offective gebruikers onder te brengen bij Silvasoft. Op 1 november 2019 zullen alle Offective gebruikers worden gemigreerd naar Silvasoft.

Nieuwe ontwikkelingen

Door deze overname kunnen krachten worden gebundeld en zal er meer gefocust gaan worden op verbetering van de huidige software en het toevoegen van nieuwe functies. Een aantal grote ontwikkelingen zoals een bankenkoppeling en scan-en-herken zullen op korte termijn worden toegevoegd aan de software. Houd de website in de gaten voor meer nieuws over deze en andere ontwikkelingen!