Urenregistratie software

Razendsnel uren en verlof registreren voor u en uw medewerkers. Inclusief verschillende weergaves, facturatie van uren en uitgebreide rapportage mogelijkheden. 

€ 3,95 per maand
Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden
Urenregistratie Silvasoft

Uren & verlof

Registratie van uren en afwezigheid vanuit verschillende handige overzichten. Automatische overwerk berekening. Koppeling met Google Calendar mogelijk.

Projecten en relaties

Uren registreren op projecten, relaties of geen van beide. U kiest het zelf. Inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden, kosten en omzet rapportages en meer.

Uren omzetten naar factuur

Facturatie

Zet geregistreerde uren in 2 klikken om naar verkoopfacturen. Eigen huisstijl, inclusief uren verantwoording. Instelbare tarieven en diensten per medewerker en project.

Manager & medewerker

Meer mogelijkheden voor de manager. De manager kan uren inzien van alle medewerkers en daarover rapporteren.

Dienstregeling Silvasoft

Dienstregelingen & werktijden

Met een dienstregeling configureert u de werktijden en pauzes voor medewerkers. Op basis van een dienstregeling wordt bijvoorbeeld bepaald wanneer een urenregistratie wordt geteld als overwerk.

Dienstregeling per medewerker

Per medewerker kunt u een eigen dienstregeling configureren.

Uren dashboard

Manager dashboard

Een handig dashboard voor de manager met toegang tot rapportages en inzicht in eventuele achterstand van registraties per medewerker.

Rapportages

Diverse handige rapportages te exporteren naar Excel of PDF. Pin uw favoriete rapportages op het dashboard.

Urenregistratie mobiele app Silvasoft

Mobiele app

Registreer uren super snel via de mobiele app. Beschikbaar in de Google Play store en de iOS appstore.

Verschillende weergaves

Ook op de mobiele app wisselt u snel tussen een weergave naar keuze. We onthouden uw laatste keuze. Als manager heeft u via de mobiele app tevens toegang tot het dashboard.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Beoordeeld met een 9.7 uit 350+ reviews

Daar zijn we trots op. Bekijk hieronder recente reviews of bekijk hier alle reviews.

Prachtig software pakket! Eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen door modules aan en uit te zetten. Intuïtieve menu‘s en mogelijkheden.Super behulpzame en vriendelijke support. Aanrader!
Hans B.
Hans B.
14:06 05 Sep 23
Ik ben recent overgestapt van een te duur pakket naar Silvasoft.De overdracht van gegevens is heel vlot verlopen.Wanneer ik vragen had, kreeg ik heel snel een afdoend antwoord van support.Ook bij een probleem bij BTW-aangifte (wegens verkeerde instelling door mij) hebben zij de nodige opzoekingen gedaan in mijn boekhouding en de nodige correcties achter de schermen uitgevoerd.Silvasoft, een zekere aanrader!Stefaan
Stefaan V.
Stefaan V.
10:51 04 May 23
Eerst een maand uitgeprobeerd en, zonder twijfel, nu klant geworden. Het programma wijst zichzelf uit, het is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Ik geef er al mijn aan- en verkoopfacturen in en op het einde van het kwartaal rolt mijn BTW-aangifte eruit. Makkelijker kan niet!
Quinten D.
Quinten D.
03:25 27 Apr 23
Duidelijk, prettig en simpel in gebruik, hier kan iedereen meewerken.Ook de support is erg prettig, snel reactie en goede support, nemen de tijd voor je.Kortom een echte aanrader
Patrick Van V.
Patrick Van V.
15:22 05 Apr 23
Zeer praktisch boekhoudprogramma. Heel overzichtelijk. Het enigste minpunt is dat het gemakkelijk zou zijn dat je met shortcuts (ctrl+...) en door door te ´enteren´ gemakkelijker een nieuw document ingeeft.
Davy M.
Davy M.
08:00 05 Apr 23
Geweldig boekhoud programma , ook prijstechnisch super.Alle koppelingen die je nodig hebt , naar bank boekhouder enz zitten hierin , ook een super goede support, goede uitleg met you tube filmpjes , kortom gewoon doen
Setia Total S.
Setia Total S.
14:03 29 Mar 23
Zeer tevreden over de product- en voorraadbeheer module.Uitgebreide standaard functies, uitbreidbaar dmv add-ons, gekoppeld aan een intuïtieve navigatie zorgen voor een totaalpakket dat in alle behoeften voorziet en toch zeer eenvoudig is in gebruik.
Kenny M.
Kenny M.
15:16 27 Feb 23
zeer degelijk programma.Ik ben grote fan van de modulariteit en de prijzen-politiek.Ook de insteek dat de boekhouding is van degene die betaalt, vind ik een groot pluspunt tov de pakketten die de klant wel laten betalen; maar dat "de data" van de boekhouder is.Ik mis wel nog enkele belangrijke mogelijkheden qua automatische verwerking.Maar de support en het opvolgen van vragen en opmerking is zéér kort op de bal.Dus wie weet is kortelings weer een en ander een pak beter. Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd...
Jan C.
Jan C.
15:23 16 Feb 23
Zeer fijn contact zowel per telefoon of per mail.Professioneel systeem waar je een mooie en Professionele uitstraling kan geven voor je bedrijf.
Ashwin J.
Ashwin J.
22:15 25 Jan 23
Gebruiksvriendelijk, compleet en makkelijk aan te leren. Persoonlijk moet ik wel wennen aan het afpunten van de bankmutaties. Maar voor kleine zelfstandige prima pakket.
Jan van der H.
Jan van der H.
06:32 20 Jan 23
Geschikt voor elk bedrijfstype, vooral de orderbevestigingen en pakbonnen functie zijn een must. Het is zeer universeel, alles kan naar eigen wens worden ingesteld.
Beau L.
Beau L.
20:41 16 Jan 23
De boekhoudsoftware werkt bijzonder intuïtief, de instellingen zijn zeer eenvoudig te wijzigen, het inboeken gaat zeer snel. Tot op heden nog geen enkele keer de handleiding nodig gehad. Kortom, een heel performant programma voor een lage prijs.
Stijn R.
Stijn R.
17:27 11 Jan 23
De beste bedrijf software waar ik ooit in hebt gewerkt voor en ook nog betaalbaar ik raad dit bedrijf zeker aan vooral voor kleine bedrijven en voor zzp’ers.
Thuvarakan Sinnadurai V.
Thuvarakan Sinnadurai V.
21:30 10 Jan 23
Nog maar net begonnen met deze software en zeer tevreden, zeer correcte prijszetting. Snelle reactie van support! Zeker een aanrader.
Geert B.
Geert B.
13:15 10 Jan 23
Pas gestart dus nog niet alles doorlopen. Lijkt zeer geschikt voor onze kleine vzw. Vooral de duidelijke handleiding maakt de opstart gemakkelijk.
Luc S.
Luc S.
17:04 21 Dec 22
Was gebruiker van Kleisteen maar na lang zoeken uiteindelijk Silvasoft gevonden. Een zeer compleet boekhoudprogramma voor een zeer nette prijs en modulair af te nemen. Al reeds enkele keren contact gehad met support en je wordt snel en vakkundig geholpen. Ze hebben een feedback en ideeen portal waar je eventuele wensen of ideeen kunt achterlaten. Met regelmaat zullen ze de meest gestemde ideeën meenemen in hun software ontwikkelingen. Hoe mooi is dat! Ben momenteel bezig met de migratie van mijn boekhouding naar Silvasoft en ben meer dan enthousiast. Per 1 januari 2023 ga ik volledig over naar Silvasoft en zal een hele verademing zijn.
Imre V.
Imre V.
07:51 06 Dec 22
goed geprijsd tov van andere aanbieders van boekhoudsoftware. Het systeem is compleet en werkt eenvoudig en bij vragen goed en snel te bereiken helpdesk.
Gaby U.
Gaby U.
14:08 04 Nov 22
Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke business software.In tegenstelling tot andere software ook prijsvriendelijk.Ideaal voor mij als groeiende slotenmaker. Het is erg gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen aan je productenlijst om zo het maken van offertes vlotter te laten verlopen.Nog eens bedankt Dennis en Patrick voor de ondersteuning.
Sander N.
Sander N.
08:25 31 Oct 22
Na lange zoektocht voor een goed boekhoudprogramma op Silvasoft gestoten. Die bleek meer dan dat te zijn. Totaaloplossing voor alle soorten bedrijven en. Handig om zelf de boekhouding te kunnen doen waardoor ik de kosten van een boekhouder bespaar!
Renzo G.
Renzo G.
18:04 26 Oct 22
Gebruik Silvasoft sinds kort voor mijn zakelijke voorraadadministratie. Werkt vooralsnog prima en is niet duur.
Ineke van R.
Ineke van R.
12:30 26 Oct 22
Zeer interessante optie wanneer je de boekhouding in eigen beheer wil gaan voeren en kan uitbreiden met andere pakketten. Heel duidelijk intuïtief systeem met goede video tutorials. Nog niet lang klant maar ik ben alvast fan !
Niek G.
Niek G.
15:04 10 Oct 22
Silvasoft biedt een heel uiteenlopend pakket aan. Voor ieder wat wils. Ze zijn ook enorm behulpzaam.
Sandigas E.
Sandigas E.
20:16 03 Oct 22
Heel gebruiksvriendelijke software. De helpdesk is steeds vlot bereikbaar voor vragen, zeker een aanrader.
Stephanie R.
Stephanie R.
07:24 28 Sep 22
Ik heb lang gezocht, maar dit lijkt eindelijk een systeem wat het belangrijkste deel van een door mijzelf ontwikkeld systeem kan vervangen. Eenvoudig te implementeren en vlotte respons bij vragen.
Frans J.
Frans J.
15:02 16 Aug 22
No nonsens admin pakket voor de beginner en gevorderden. Veel features voor weinig geld. Top💪
Kleurcompany Z.
Kleurcompany Z.
08:45 19 Jul 22
Van Moneybird overgegaan naar Silvasoft omdat dit beter paste bij alle functies die wij nodig hebben na de goei van ons bedrijf. De beste keuze! Heel veel opties, goede bereikbaarheid en duidelijke uitleg bij elk onderdeel voor als je het programma net leert kennen.
Saskia R.
Saskia R.
15:04 18 Jul 22
Ik heb het programma een maand ui geprobeerd. Een mooi programma wat veel kan waarbij je geen handleiding nodig hebt door de eenvoud, maar doet niet onder voor andere voorraadprogramma’s
Bas P.
Bas P.
15:53 13 Jul 22

Vertrouwd door toonaangevende organisaties

Van ZZP en MKB tot grote toonaangevende organisaties. Al meer dan 20.000 ondernemingen gingen je voor!

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Haal méér uit de module Urenregistratie

Functielijst module Urenregistratie

Registreer snel en eenvoudig uw uren. Werkt u vaak dezelfde uren? Laat Silvasoft dan automatisch uw uren registreren!

Verschillende weergaves voor de registratie en inzage van uw urenregistraties. Zo kiest u uit een agenda weergave, een lijst-per-dag weergave of een lijstweergave. Uw laatste keuze wordt automatisch onthouden.

Maak verkoopfacturen (in uw eigen huisstijl) aan op basis van (facturabele) urenregistraties. U kunt per medewerker, of per project, de tarieven en diensten instellen om te gebruiken voor de facturatie. Inclusief bulk facturatie met automatische uitsplitsing van facturen per project of relatie. Inclusief een bijlage met de verantwoording van de urenregistraties per factuur.

Koppel urenregistraties aan projecten (instelbaar ja/nee/verplicht). Per project inzicht in geregistreerde uren, kosten en omzet.

Koppel urenregistraties aan relaties (instelbaar ja/nee/verplicht). Per relatie inzicht in geregistreerde uren.

U kunt een onderscheid maken in een managersrol en een medewerkersrol. De medewerker kan alleen zijn eigen uren registreren en inzien en de manager kan de uren van alle medewerkers registreren en inzien. Ook kan de manager diverse rapportages uitdraaien met handige overzichten zoals inzicht in overwerk, inzicht in het percentage dat iemand facturabel werkt, inzicht in afwezigheid, etc.

Zet met 1 klik agenda items om in urenregistraties. Koppel Silvasoft met Google Calendar om ook externe agenda items te gebruiken.

U kunt ook snel en eenvoudig uren registreren via de mobiele app.

Met een dienstregeling configureert u de werktijden en pauzes voor medewerkers. Op basis van een dienstregeling wordt bepaald wanneer een urenregistratie wordt geteld als overwerk. U kunt meerdere dienstregelingen aanmaken voor de verschillende werktijden / contracten binnen uw organisatie. U kunt per dienstregeling optioneel een uitgebreide dienstregeling configureren voor bijvoorbeeld avond- of nachtwerk.

U kunt zelf uw feestdagen instellen. Geregistreerde uren op feestdagen worden geteld als overwerk. Eventuele afwezigheidsregistraties op feestdagen worden niet van de vrije dagen afgehaald.

Registreer afwezigheid met het type verlof, ziekte of bijzonder verlof met de mogelijkheid tot het invoeren van een reden.

Automatische berekening van overwerk op basis van ingestelde werktijden/dienstregeling per medewerker. Optioneel zijn overwerk uren te verrekenen met vrije dagen via de HRM module.

Krijg inzicht in het aantal uren overwerk per medewerker via een handig overzicht of via een rapportage.

Krijg inzicht in het percentage dat uw medewerker facturabel werkt via een handige rapportage.

Krijg inzicht in de afwezigheid van uw medewerker via een handige rapportage.

U kunt diverse rapportages uitdraaien met handige overzichten zoals inzicht in overwerk, inzicht in het percentage dat iemand facturabel werkt, inzicht in afwezigheid, etc.

U kunt dagen of registraties blokkeren. Bijvoorbeeld wanneer u gefactureerd heeft, kunt u dagen (automatisch) laten blokkeren zodat medewerkers achteraf niet meer kunnen wijzigen op die dagen.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden