Verkoop software

Verlies nooit meer een potentiële klant uit het oog met behulp van de sales module. Hiermee kunt u uw volledige verkoopproces beheren & standaardiseren.

€ 4,95 per maand
Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden
Sales software Silvasoft

Grip op uw verkoopproces

Verdeel uw verkoopproces in fases. Regel per fase wat en wanneer er iets moet gebeuren met leads die zich in deze fase bevinden.

Instellingen per fase

Per fase kunt u reminders instellen, de kans dat een lead klant wordt en of er automatisch een mail gestuurd moet worden naar de leads in deze fase.

Verkoopsoftware Silvasoft

Verkoopkans registreren

Komt u voor het eerst in contact met een lead? Registreer deze lead dan als verkoopkans.

Verwachte omzet berekenen

Registreer per fase de kans dat iemand klant wordt. Silvasoft zal vervolgens per lead en bijbehorende fase de verwachte omzet uitrekenen. Zo heeft u altijd zicht op de te verwachten omzet voor de komende periode.

Sales software Silvasoft

Lead opvolgen

Bekijk elke dag uw werkvoorraad. Hierin staat een overzicht met leads waar die dag actie voor ondernomen moet worden. Zo houdt u altijd grip op uw leads.

Automatisch e-mailen

Stel per fase in of daar automatische e-mailing voor geldt. Zo ja, dan zal elke lead automatisch een e-mail krijgen op het moment dat de lead in die fase komt.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Verkoop software

Verkoop software is onmisbaar

De verkoop software van Silvasoft is een complete, eenvoudig en totale oplossing om de verkoopprocessen binnen een bedrijf te organiseren, op te volgen en te bewaken. Met het maken van een offerte is pas de eerste stap gezet om de sales binnen een organisatie te realiseren. Verkoop software kan een gebruiker ondersteunen bij alle processen binnen de verkoop funnel. De relatie weet zich serieus genomen met zoveel aandacht en de verkoper zal het gaan zien als zijn ‘roeping’ om te gaan scoren! Voor allerlei soorten van acquisitie is de verkoop software een perfect stuk gereedschap om toe te passen binnen alle soorten van branches en bedrijven.

Uw klant is de basis

De basis van een onderneming is in veel gevallen de relatie met een klant. Indien deze waardevolle basis wankelt of de opvolging niet goed is geregeld, zal het enthousiasme van de relatie gaan afnemen, wat uiteindelijk ertoe zal leiden dat de relatie (uw basis) gaat zoeken naar een betere dienstverlener of leverancier.

Het is onvoorstelbaar dat bij veel bedrijven de relatie met de klant steeds weer opnieuw een risico is, omdat zaken zoals bijvoorbeeld verkoop software of een klant management (CRM) systeem niet goed is georganiseerd. Veel ondernemers zijn geneigd tot en voorzien van een zekere arrogantie en beseffen niet dat de klantrelatie een peiler is van het bedrijf. Zijn er geen klanten, heeft u geen relatie en heeft u geen sales.

  • Klantrelatie belangrijk!
  • Verkoop software
  • Bewaken en monitoren
  • Overzicht voor verkoper en manager
  • Actie triggers voor de verkoper

Verkoop software Silvasoft

Silvasoft heeft de ideale, complete en betaalbare oplossing voor verkoop software. Uiteraard is deze software gekoppeld met de andere modules in de applicatie en staat de relatie centraal. Op het overzichtelijke dashboard ziet u direct de acties welke ondernomen moeten worden, een top 3 aan opportunities en kunt u ook zonder een offerte een opportunity aanmaken. Per verkoopkans kan een gebruiker in de verkoop software het aantal procenten ingeven met kans op succes. In overzichtelijke schermen heeft u direct een overzicht van het totaal openstaande offerte bedrag en het ‘gewogen’ offerte bedrag, welke is berekend op basis van de procenten met kans op succes, ofwel hier heeft u uw omzet prognose.

Probeer nu 30 dagen gratis

Om goed gebruik te kunnen maken van de uitgebreide mogelijkheden van de verkoop software adviseren wij u hier wat tijd voor te nemen, de inrichting is eenmalig maar moet wel secuur gebeuren. Raadpleeg de hulpvideo en artikelen welke beschikbaar zijn en lees de informatie in de Silvasoft applicatie achter de informatie-icoontjes. Succes verzekerd met onze verkoop software!

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Haal méér uit de module Sales

Functielijst module Sales

Registreer al uw leads als verkoopkans in Silvasoft.

Verdeel uw verkoopproces in fases. Regel per fase wat en wanneer er iets moet gebeuren met leads die zich in deze fase bevinden.

Stel per fase in wat de kans is dat uw lead klant gaat worden. Zo krijgt u zicht op de verwachte omzet in de komende periode.

Zie snel in welke fase uw leads zich bevinden en bekijk elke dag uw werkvoorraad met leads waar die dag actie voor ondernomen moet worden.

Stel per fase in of daar automatische e-mailing voor geldt. Zo ja, dan zal elke lead automatisch een e-mail krijgen op het moment dat de lead (automatisch) in deze fase wordt geplaatst. U kunt een onbeperkt aantal e-mailtemplates hiervoor aanmaken.

Bij de module Sales krijgt u gratis toegang tot de module Relatiebeheer.