Urenregistratiesysteem

Registratie van uren, afwezigheid, verlof en personeelsdossiers voor u en uw medewerkers. Uitgebreide rapportage mogelijkheden. 

€ 3,95 per maand
Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden
Urenregistratiesysteem

Urenregistratiesysteem

Registratie van uren. Automatische overwerk registratie op basis van configureerbare werktijden. Inzage voor manager in geregistreerde uren van personeelsleden.

Rapportages

Diverse rapportage mogelijkheden m.b.t. de urenregistraties.

Snel en eenvoudig uw uren registreren! Of bekijk alle urenregistratie overzichten van uw medewerkers.

Uren & afwezigheid

Meerdere registraties per dag mogelijk. Automatische berekening van overwerk en afwezige uren. Automatische urenregistratie mogelijk voor standaard dagen.

Manager & medewerker

Meer mogelijkheden voor de manager. De manager kan uren inzien van alle medewerkers en daarover rapporteren.

Dienstregeling Silvasoft

Dienstregelingen

Met een dienstregeling configureert u de werktijden en pauzes voor medewerkers. Op basis van een dienstregeling wordt bijvoorbeeld bepaald wanneer een urenregistratie wordt geteld als overwerk.

Dienstregeling per medewerker

Per medewerker kunt u een eigen dienstregeling configureren.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Urenregistratiesysteem

Werken met een urenregistratiesysteem

Het is belangrijk om op goede wijze gewerkte uren bij te houden. Of het nu gaat om de uren die u zelf heeft besteed aan een bepaalde klant, of de uren die uw personeel heeft gemaakt, een duidelijk overzicht hiervan is onmisbaar. Met Silvasoft heeft u een softwarepakket in handen waarmee de registratie van uw uren altijd perfect verloopt. Het is met Silvasoft heel eenvoudig om de uren van uw personeel bij te houden en dan de data hiervan weer terug te kijken. Hoeveel uren heeft iemand door ziekte gemist? Hoeveel uren verlof zijn er nog over? Bij Silvasoft heeft u dit allemaal duidelijk en overzichtelijk bij elkaar. Silvasoft is een softwarepakket dat uit verschillende modules bestaat. Deze modules zijn allemaal apart af te nemen, maar gebruikt u meerdere modules, dan zult u zien dat deze allemaal perfect met elkaar samenwerken om u het werk nog eenvoudiger te maken.

Urenregistratiesystemen gebruiken

Een systeem voor urenregistratie is eigenlijk onmisbaar als u een bedrijf heeft. U kunt bijvoorbeeld automatisch het aantal gewerkte uren registreren en doorgeven aan een opdrachtgever. Wilt u voor uzelf bijhouden hoeveel uren u aan een bepaald karwei heeft besteed? Gebruik dan de app die wij hebben ontwikkeld voor Android en iOS. Hier kunt u uw uren dan heel simpel en snel op aangeven. U heeft zodoende niet eerst een computer nodig om dit te kunnen doen. Zo wordt het bijhouden van uw uren wel heel eenvoudig! Heeft u ook de modules voor Personeel en Projecten bij Silvasoft afgenomen? Dan zult u zien dat de Urenregistratie hier naadloos mee samenwerkt.

Aan de slag met Silvasoft

Onze software bevat een urenregistratiesysteem waar u heel eenvoudig mee kunt werken. Anders dan andere urenregistratiesystemen staat deze informatie niet op zich. U wisselt dit namelijk automatisch uit met relevante andere modules binnen het systeem. Dit gebeurt allemaal binnen de cloud en is ook met onze handige app te beheren. Meer weten over ons systeem voor urenregistratie? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Haal méér uit de module Urenregistratie

Functielijst module Urenregistratie

Registreer snel en eenvoudig uw uren. Werkt u vaak dezelfde uren? Laat Silvasoft dan automatisch uw uren registreren!

U kunt een onderscheid maken in een managersrol en een medewerkersrol. De medewerker kan alleen zijn eigen uren registreren en inzien en de manager kan de uren van alle medewerkers registreren en inzien. Ook kan de manager diverse rapportages uitdraaien met handige overzichten zoals inzicht in overwerk, inzicht in het percentage dat iemand facturabel werkt, inzicht in afwezigheid, etc.

U kunt ook snel en eenvoudig uren registreren via de mobiele app.

Met een dienstregeling configureert u de werktijden en pauzes voor medewerkers. Op basis van een dienstregeling wordt bepaald wanneer een urenregistratie wordt geteld als overwerk. U kunt meerdere dienstregelingen aanmaken voor de verschillende werktijden / contracten binnen uw organisatie. U kunt per dienstregeling optioneel een uitgebreide dienstregeling configureren voor bijvoorbeeld avond- of nachtwerk.

U kunt zelf uw feestdagen instellen. Geregistreerde uren op feestdagen worden geteld als overwerk. Eventuele afwezigheidsregistraties op feestdagen worden niet van de vrije dagen afgehaald.

Registreer afwezigheid met het type verlof, ziekte of bijzonder verlof met de mogelijkheid tot het invoeren van een reden.

Krijg inzicht in het aantal uren overwerk per medewerker via een handig overzicht of via een rapportage.

Krijg inzicht in het percentage dat uw medewerker facturabel werkt via een handige rapportage.

Krijg inzicht in de afwezigheid van uw medewerker via een handige rapportage.

U kunt diverse rapportages uitdraaien met handige overzichten zoals inzicht in overwerk, inzicht in het percentage dat iemand facturabel werkt, inzicht in afwezigheid, etc.