Nieuwe module- en prijsstructuur

Goed nieuws voor 80% van alle Silvasoft klanten! Vanwege een nieuwe prijs- en module structuur zal de factuur die u maandelijks ontvangt lager gaan uitvallen. Behoort u tot de overige 20% van de klanten? Maakt u zich geen zorgen! U zult de prijs behouden die u gewent bent. Op uw account zal namelijk een korting worden toegepast om deze prijs te behouden. Deze korting zal altijd blijven gelden, ook voor eventuele toekomstige uitbreidingen in modules en/of gebruikers.

Kortom, bent u klant van Silvasoft? Dan veranderd er niets, behalve dat uw factuur mogelijk lager kan gaan uitvallen! Bekijk in uw account via het menu item: Beheer > Alle gebruikers, welke situatie op u van toepassing is.

Waarom deze verandering?

Allereerst gaan diverse functies in modules los aangeboden worden. Denk bijvoorbeeld aan de module ‘Uren & Personeel’, of de module ‘Offertes, Sales & Orders’. Door de verschillende functies in deze modules los aan te bieden, betaalt u niet onnodig veel meer voor functies die u niet wilt gebruiken. We verwachten dat er voor een dergelijk model meer interesse is, waardoor we harder kunnen groeien.

Daarnaast zullen we met diverse modules zakken in prijs. Dit is besloten, om zo interessant mogelijk te blijven voor u en voor alle toekomstige klanten!

Laat uw boekhouder vanaf nu gratis met u meekijken!

Ook de prijzen voor boekhouders & accountants zullen veranderen. Heeft u een account bij Silvasoft? Dan kan uw boekhouder of accountant vanaf nu gratis een koppeling maken met uw account via zijn of haar eigen gratis portal voor boekhouders en accountants.