UBL voor inkoopfacturen

UBL voor inkoopfacturen

In dit artikel leggen we uit hoe u een UBL inkoopfactuur kunt toevoegen in Silvasoft. Silvasoft ondersteunt het versturen en ontvangen van facturen in UBL formaat. UBL is een bestandsformaat dat het mogelijk maakt om digitale facturen met behulp van standaardisering op een relatief eenvoudige manier in te lezen in een boekhoudprogramma. Als u een inkoopfactuur in UBL formaat heeft ontvangen dan kunt u deze direct uploaden naar Silvasoft. U hoeft de inkoopfactuur vervolgens niet meer handmatig over te typen. Deze komt direct en volledig ingevuld in uw boekhouding te staan.

UBL inkoopfactuur ontvangen?

Heeft u een UBL factuur ontvangen? Dan kunt u het bestandje eenvoudig uploaden via: Boekhouding > Inkoopboek > Klik op de knop ‘Importeer UBL’ en voeg het bestandje toe. Klik vervolgens op ‘Importeer’. Controleer de ingevoerde gegevens en klik op ‘Opslaan en sluiten’.

Vragen?

Hopelijk kunt u met deze handleiding aan de slag met het toevoegen van UBL inkoopfacturen. Mocht u er toch niet uitkomen, bel dan gerust onze helpdesk op: +31 (0)10 – 307 39 45.

in Module boekhouden

Reageer op dit artikelX
- Enter Your Location -
- or -