Gebruikersrollen

U kunt met de module ‘Uren & personeel’ onderscheid maken tussen u, de beheerder / manager, en de reguliere medewerkers qua rechten en functies. Dit onderscheid noemen wij ‘Gebruikersrollen’.

Gebruikersrollen instellen

U kunt met de module ‘Beheer’ deze gebruikersrollen instellen per medewerker. Dit doet u als volgt:

  1. Ga naar de module ‘Beheer’,
  2. Ga naar menu item ‘Alle gebruikers’, selecteer de medewerker die aangepast dient te worden,
  3. Selecteer de administratie die aangepast dient te worden bij de medewerker, klik dan op ‘Modules & autorisaties aanpassen’,
  4. Indien deze gebruiker nog geen module ‘Uren & personeel’ heeft dan kunt u deze hier toewijzen (hier zijn kosten aan verbonden),
  5. Onder ‘Gekozen modules’ verschijnt de module ‘Uren & personeel’, klik op het tandwiel,
  6. Hier kunt u de opties ‘Urenmedewerker?’ en ‘Personeelsmedewerker?’ aanvinken,
  7. Als u de opties heeft aangevinkt die u wilt toekennen aan deze medewerker dan kunt u nu op ‘Opslaan’ klikken,
  8. De eerstvolgende keer dat de gebruiker inlogt zullen de nieuwe opties beschikbaar zijn.

Een ‘Urenmedewerker’ kan alleen zijn eigen uren inzien en beheren, een ‘Personeelsmedewerker’ kan alleen zijn eigen dossier inzien.

Vragen?

Hopelijk heeft deze handleiding uw vraag beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, bel dan gerust onze helpdesk op: +31 (0)85 – 225 07 63 (Nederland) of +32 (0)78 – 250 302 (België). U kunt ook via onderstaand formulier uw vraag achterlaten.