Aan de slag met de module Facturatie

Maakt u gebruik van de module Facturatie? Dan kunt u aan de hand van deze handleiding snel aan de slag met het versturen van facturen in uw eigen huisstijl. We hebben diverse handleidingen geschreven om u zo snel mogelijk op weg te helpen.

Wat kunt u met de module facturatie?

Verstuur snel en eenvoudig een factuur naar uw relaties.

U kunt eenvoudig uw factuur in eigen huisstijl maken. Daarbij kunt u meerdere factuur ontwerpen maken, zodat u altijd kunt kiezen welk factuur ontwerp u naar welke klant stuurt.

Ook kunt u eenvoudig periodieke facturen sturen voor bijvoorbeeld abonnementen of andere terugkerende facturen.

Wordt een factuur niet op tijd betaald? Stuur dan met één druk op de knop herinneringen of aanmaningen naar uw relaties.

In Silvasoft regelt u eenvoudig diverse kortingen. U kunt kortingen geven op bepaalde producten, kortingen geven aan bepaalde klanten of totaalkortingen geven op een factuur. Voor alle Belgische ondernemers is het ook mogelijk om een korting contant in te stellen om snelle betalingen te stimuleren.

Wilt u de btw op uw verkoopfacturen verleggen? Of wilt u de tekst ‘btw verlegd’ op uw factuur tonen? Lees dan onderstaande handleidingen voor meer uitleg.

Uiteraard kunt u nog veel meer met de module facturatie. Hieronder ziet u nog wat extra handleidingen.

Vragen?

Hopelijk kunt u met deze handleidingen aan de slag met de facturatie module. Mocht u er toch niet uitkomen of mist u een handleiding in bovenstaand overzicht, bel dan gerust onze helpdesk op: +31 (0)85 – 225 07 63 (Nederland) of +32 (0)78 – 250 302 (België).

in Aan de slag metModule facturatie

Reageer op dit artikel